Cattery a Day at The Races

"a Day at the Races"; is vernoemd naar een Album van Queen

In liefdevolle herinnering

Het houden van dieren wil ook zeggen dat je afscheid van ze moet nemen. Iedere keer weer zwaar, maar we weten dat we er alles aan gedaan hebben om ze een goed leven te geven. Hier krijgen ze een plaatsje...In de gallerij der groten..

 

 

.

Daisy

Mijn allereerste kat, ik ging ooit bij iemand kijken en had maar twee eisen, ik wilde een kater en hij mocht niet zwart zijn. Maar....het was een zwart poesje dat mijn hart stal. En dat heeft ze 18 jaar gedaan. Zoals zij mij begreep, zoals zij was, uniek! de band was enorm sterk, ik mis haar nog steeds wanneer ik dit typ. Daisy was een kat uit duizenden.

 

Muis

Toen Rik en ik samen kwamen bracht hij twee katten mee. Een daarvan was Muis, ze was toen al 15 jaar. Een ietwat schuwe mooie dame die het na een poosje met iedere kat kon vinden. Ze lag steevast op de printer, was ons door haar haarverlies nog wel twee printers gekost heeft. Maar Muis was niet op andere ideeën te brengen. Muisje is uiteindelijk 20 jaar geworden...

 

 

Stevie,

Onze zwart witte poes..De andere kat die Rik meebracht. Nou ja ze kwam er achteraan. Toen Rik verhuisde is Stevie ontsnapt en liep op de straten van Rotterdam. We hebben langdurig gezocht maar we konden haar niet meer vinden. Na een maand zag ik een kat die aan haar beschrijvingen voldeed die in het Asiel van Rotterdam zat. We zijn er meteen heen gereden en hebben haar opgehaald. Stevie was erg geschrokken maar na een maandje trok ze bij. En hoe...ze was de clown van de familie. Maar ook Stevie was al een dagje ouder en ze ging na een aantal jaren hard achteruit. We hebben Stevie in moeten laten slapen toen zijn 19 jaar oud was.

 

 

Spoekie onze rooie belhamel is door een tragisch ongeluk gestorven. Hij was altijd als rode kater al ondernemend, en dit is hem fataal geworden, bij een poging om uit het (toch zo beveiligde )dakraam te klimmen is hij naar beneden gevallen. We hebben hem nog laten opereren maar het is helaas niet gelukt. We missen hem enorm. Spoekie is 11 jaar geworden.

 

 

 

Recent Blog Entries

Recent Photos

Facebook Like Button