Cattery a Day at The Races

"a Day at the Races"; is vernoemd naar een Album van Queen

Onze castraten (sommige wonen niet bij ons meer)

Deze pagina is speciaal voor de katten in ons huis die gecastreerd of gesteriliseerd zijn. Ze genieten van een onbezorgd leventje op de bank. Ons kattenbeleid is zodanig dat onze fokdieren na gedane arbeid niet vanzelfsprekend herplaatst worden. Uiteraard is het soms noodzakelijk, wanneer de spanning oploopt of om andere reden het nodig blijkt te zijn.  Wij zullen onze ex-fokdieren altijd gesteriliseerd of gecastreerd laten vertrekken zij zullen niet meer ingezet worden in de fok.

Jipsee van het Woelige Leven. Zij heeft 1 keer een nestje bij ons gehad, wat resulteerde in een dramatische keizersnede. We hebben na een lange ziekteperiode en vele operaties daarna Jipsee uiteraard gesteriliseerd. Zij geniet nu van haar leventjes als castraat, Jipsee woont tegenwoordig bij Maud en Gilbert.

 

 

Leo, onze red point (dinges) Geboren 1 april 2004 als Brit is hij niet helemaal uit de verf gekomen. Maar als kat des te meer. Een vreemde kat, met een bijzonder karakter. Je moet hem voor je winnen, maar wanneer je zijn hart gestolen hebt heb je ook een superkat aan hem. Hij is eigenlijk van onze oudste dochter en sinds zij op zichzelf woont heeft ze hem meegenomen. Leo woont bij onze dochter Kim in Rotterdam.

 

 

a Day at the Races Angie: (gesteriliseerd)

Angie is een dochter van onze Caitlyn (09 april 2008) en als kitten dachten we er een goed huisje voor gevonden te hebben. Helaas hebben deze mensen zich na een jaar bedacht. Wij hebben onze Angie teruggenomen en vervolgens weer even tot zichzelf laten komen om haar vervolgens te plaatsen bij een zoon van een van onze kittenkopers die haar broer al in huis hebben. Angie woont bij Gijs in Alkmaar. (tegenwoordig Milou is daar dolgelukkig)

Jofra's Quincy (gesteriliseerd)

Quincy heette bij ons Qwibus (13- april 2004) en is na een zware bevalling met hevige ziekte achteraf waarbij wij haar enkele weken hebben moeten dwangvoederen nooit meer de oude geworden. Ze was bang voor ons geworden en had ruzie met vele van onze katten. Na een consult met een gedragstherapeute hebben wij besloten haar te laten wonen bij een goede vriend van ons waar ze samen met nog een castraat helemaal bijgekomen is. Qwibus woont bij Kevin in Rotterdam.

 

 

Ella van de Vredestad. (gesteriliseerd)

Met Dinky (geboren 11.08 2007)ging er een langgekoesterde wens in vervulling. Een chocolate poes. We hebben 1 keer een nestje met Dinky gefokt, waarbij ze ook nog liefdevol het nestje van Qwibus erbij nam omdat deze zo ziek was. Voor mensen was Dinky de gedroomde poes. Helaas ging het niet met de andere katten. Ze was agressief en joeg ze door het hele huis heen. Omdat wij rust in de groep belangrijk vinden en wij het geluk van onze katten boven alles plaatsen moesten wij Dinky herplaatsen. DInky woont nu bij Sara de dochter van een van onze kittenkopers. Ze leeft daar als een "happy Neuter". Sara is gek op haar, en Dinky op Sara...

 

 Ch. Nirvana van het Woelige Leven (gesteriliseerd)

Gefokt door Hans en Anja Wever

Omdat wij voor Nirvana geen interessante combinaties meer hebben om te maken hebben wij besloten haar te steriliseren.  

Geboren op 10-03-2011. Haar moeder is  Ch.Delilah van het Woelige leven ( blauw tortie) en haar vader is  SP. Ch. Finch's Fan Bonnevanck  (lilac) Nirvana is Lilac-Tortie en een ware versterking voor onze cattery.Nirvana is het clowntje van onze kattenfamilie. Zodra de deur open gaat rent ze door de tuin. Ze kan uitstekend overweg met alle katten en iedereen wil altijd wel met Nirvana spelen. Ze heeft met iedereen haar eigen traditie. Met de een wil ze ruw spelen, de ander wil ze knuffelen of tegen aan slapen. Nirvana heeft een prachtige vacht en dito staart. Nirvana woont bij Liesbeth in Rotterdam.


 

 Caitlyn Dimanche van Projoinbo  (gesteriliseerd)

 

 (Blauw) (31-12-2006)

Caitlyn heeft een aantal nestjes bij ons gehad, maar ze is inmiddels op een leeftijd dat het genoeg is geweest, daarom hebben wij haar laten steriliseren. Wij hopen nog jaren van haar te kunnen genieten als een gelukkige castraat.

 

Recent Blog Entries

Recent Photos

Facebook Like Button