Cattery a Day at The Races

"a Day at the Races"; is vernoemd naar een Album van Queen

Kittens

Voortgang kittens Bolero en nieuws

Posted by Brits Korthaar on May 4, 2014 at 8:55 AM

Het gaat geweldig met de kittens van Bolero, de dames en heren groeien als kool en wij zijn ontzettend blij met de wijze waarop ze ontwikkelen. We hebben ontzettend veel aanvragen gekregen, en we moeten dan ook weer een keuze maken op basis van dingen die wij graag zien in een kittenkoper. Wij kunnen daarom nu zeggen dat

Purple Haze en Ogre Battle samen blijven zij zijn gereserveerd.

Purple Rain is ook gereserveerd.

Op de andere twee katers zit een optie.

En Ballroom Blitz evalueren wij zelf of zij mag blijven. Actuele foto's volgens snel. Maar het is druk in Huize a Day at the Races, want afgelopen vrijdag is Star bevallen. Ook net als Bolero min of meer tijdens kantoortijden. De bevalling maakte zelf zijn naam niet waar. Het beviel Star niet zo. Ze was intens gelukkig met de kittens van Bolero en vroeg zich af waarom zij moest gaan bevallen. Toen de natuur zichzelf opdrong en ze er aan moest geloven was het ook niet vreemd dat ze er geen zin in had, alle kittens lagen in een stuit en zaten behoorlijk vast. Toch zijn er 4 gezonde kittens ter wereld gekomen.


Twee creme katertjes

Een blauw katertje en..

een blauw poesje.


Deze kittens zijn nog niet gereserveerd of in optie.

Ook hier zullen de foto's snel volgen. Wij zijn ook actief op facebook en daar kunt u ook alles volgen over onze kittens.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments